Vanliga frågor

Var kan jag få hjälp?


Arkivbolaget är baserat i Stockholm med lager i Finspång. Vi hjälper dig oavsett var i Sverige du befinner dig. Kontakta oss gärna för offert!
Vad kostar det?


Eftersom förutsättningarna för arkivering skiljer sig markant från fall till fall görs all prissättning individuellt. Detta säkerställer att du som kund inte betalar för hjälp du inte behöver och att Arkivbolagets tjänster alltid är prisvärda. Klicka här för att kontakta oss för offert.
Hur länge förvarar ni dokumenten?


Dokumenten förvaras till dess att du som kund begär gallring eller destruering. Vissa typer av dokument såsom bokföringsunderlag har särskilda regler för hur länge de måste förvaras, men vi rekommenderar alltid att spara dokumenten i minst tio år. Detta eftersom den allmänna preskriptionstiden ligger på tio år, och dessa dokument kan därmed komma till användning som bevismaterial i eventuella tvister.

Om Arkivbolaget

Arkivbolaget Sverige AB - org.nr 556758-5749 - grundades 2008 av Anders Harting och Daniel Klockhoff. Vi har hjälpt otaliga företag med pappersarkivering. 

Vår affärsidé är att leverera kvalitativa tjänster kopplade till bolags och myndigheters dokumentflöden genom tjänster som fysisk arkivering av handlingar såsom redovisningsmaterial, avtal, teknisk dokumentation och andra i verksamheten förekommande handlingar, samt bevakning av utgallring och säker destruktion av material som inte längre behöver sparas.

Lageradress

Lorebergsvägen 11
612 76 - Lotorp 

Huvudkontor

Grev Turegatan 19
Box 7198
103 88 - Stockholm 

Hantering av användardata

Läs om hur vi hanterar användardata här

© 2020 av Arkivbolaget. Alla rättigheter förbehållna.