top of page

Digitalisering av dokument

Har ni fysiska dokument eller andra analoga medier som behöver digitaliseras? Arkivbolaget har lång erfarenhet av att digitalisera allt från ritningar, böcker, listor och fotografier till mikrografier, filmnegativ och diapositiv. Materialet sammanställs så att era fysiska medier kan presenteras i ett digitalt format, tillsammans med ny information. Enligt lag måste många typer av dokument även sparas i fysiskt, analogt format. Vi hjälper därför även till att lagra och arkivera alla typer av fysiska dokument såsom bokföring, personalhandlingar eller patientjournaler så att de kan behållas även i pappersformat.

Ta hjälp av Arkivbolaget!

Detta avsnitt innehåller:

 

Hur det går till

1. Vi hämtar materialet som ska digitaliseras direkt från er arbetsplats.

2. Materialet digitaliseras av vår samarbetspartner och ni tillhandahålls därefter en digital kopia av detta.

3. Det fysiska ursprungsmaterialet packas i lådor och skickas till vårt lager som är anpassat för att minimera risken för brand och förlust av material. Där registreras lådornas identifikationsnummer tillsammans med deras respektive hyllplatser för snabb och enkel framsökning.  

4. Vid behov kan vi enkelt skicka det fysiska originalet eller en digital kopia av det till er.

Priser

Prissättning görs alltid individuellt då kostnaden för digitalisering av fysiska dokument och medier skiljer sig enormt från fall till fall. Kontakta oss istället genom att antingen fylla i vårt formulär, ringa oss på 0708-86 32 30 eller mejla till info@arkivbolaget.se så tar vi fram ett prisvärt kostnadsförslag som passar just era behov!

Kontakta oss

Har ni analoga medier som behöver digitaliseras eller fysiska dokument som behöver förvaras kan ni alltid kontakta Arkivbolaget!

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
bottom of page